Motograndprix
Image default
Aanbiedingen

Alles wat jij moet weten over headshops

Headshops, smartshops, coffeeshops… Wanneer je al wat langer gebruik maakt van roesmiddelen, weet je vast het verschil tussen bovenstaande ‘shops’ wel. Ben je echter nieuw op het gebied van verdovende middelen voor recreatief gebruik? Dan is het misschien wat lastiger om alle termen uit elkaar te houden. Daarom hopen wij jou wat opheldering te geven met deze blog over headshops. Want wat is nu eigenlijk het verschil tussen een headshop, een smartshop en een coffeeshop?  En welke producten vind je zoal in een headshop? Je leest het allemaal in deze blog, lees daarom snel verder!

 

Wat is het verschil tussen een headshop, een smartshop en een coffeeshop?

 

De termen headshop, smartshop en coffeeshop worden nog wel eens door elkaar gebruikt. Het belangrijkste verschil zit hem in de artikelen die verkocht worden. Coffeeshops kennen hun oorsprong in Nederland en verkopen cannabico en andere cannabico gerelateerde producten. Hoewel de verkoop hiervan eigenlijk illegaal is in ons land, wordt het wel gedoogd (een lang en ingewikkeld verhaal…). Bij een smartshop kun je alleen legale psychoactieve middelen kopen. Daarnaast verkopen ze ook accessoires en gebruikersartikelen. Bij een headshop verkopen ze tot slot alleen gebruikersartikelen en accessoires die nodig zijn om roesmiddelen en verdovende middelen voor recreatief gebruik te kunnen gebruiken. Je vind hier dan ook geen verdovende middelen zoals cannabico of psychoactieve middelen zelf.

 

Welke producten vind je zoal in een headshop?

 

Wat wordt er eigenlijk verstaan onder accessoires en gebruikersartikelen? Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan grinders. Hiermee kun je heel eenvoudig diverse rookbare kruiden fijnmalen. Door de rookbare kruiden fijn te malen, kun je het makkelijker verdelen en rollen. Grinders zijn te koop in verschillende formaten. Een kleine grinder neem je eenvoudig mee voor onderweg, terwijl een wat grotere grinder met filter zorgt voor de beste kwaliteit. Ook vind je bij een headshop precisie weegschalen die zeer nauwkeurig kunnen wegen, gripzakjes, pijpjes en diverse snuifartikelen zodat je dit op een hygiënische manier kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan een klein schepje of lepelketting en verschillende soorten snorters. 

 

Wat is een betrouwbare headshop?

Voor een betrouwbare headshop ben je bij 24High aan het juiste adres. Hier vind je alles wat jij nodig hebt om jouw roesmiddelen en andere verdovende middelen voor recreatief gebruik op een veilige en hygiënische manier te kunnen gebruiken. Neem zelf eens een kijkje!

https://www.24high.nl/