Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

De ideale auto met hoge instap vinden

De tijd dat alleen ouderen en mensen met rugklachten de voorkeur gaven aan high-entry auto’s, zijn voorbij. Grote modellen hebben allerlei voordelen, ongeacht leeftijd of gezondheid. Het is ook handig voor lange mensen en gezinnen met kinderen (zoals het installeren van kinderzitjes). De markt van vandaag is enorm, met modellen die passen bij elke behoefte en zelfs elke toepassing.

Hoge Mercedes

Met een hoge instap bedoelen we een hogere instap in de auto in vergelijking met een gewone auto en een hogere zitpositie. Er wordt gekeken naar de instaphoogte van de auto. 

Bent u op zoek naar een mooie hoge Mercedes? Wij hebben een groot aanbod aan gebruikte Mercedes auto’s met een hoog instapniveau. Denk aan GLC of GLE. Dankzij de hoge instap glijdt hij bijna automatisch in de stoel zonder diep door de knieën te gaan. U stapt dus gemakkelijk in uw auto. U kunt ook een overzicht krijgen van de weg die u rijdt. Door hoog in de auto te zitten heb je een breed gezichtsveld. Ook hier zijn veel mensen in geïnteresseerd.

Waarom kiezen voor een Japanse auto met hoge instap?

Naast fysieke gebreken en leeftijd, zijn Japanse auto’s met een hoge instap ook zeer aangenaam voor lange mensen. Ook handig als u jonge kinderen of kleinkinderen heeft. U hoeft niet te bukken bij het plaatsen of verwijderen van een kinderzitje of het dragen van een veiligheidsgordel. Hoge ingangen gaan vaak gepaard met hoge zitplaatsen. Praat bij twijfel met iemand die in het bezit is van een auto met hoge zitplaatsen. Hij zal je ongetwijfeld overtuigen. Als je nog steeds meer wilt weten, hebben wij van TOP Merkspecialist je gedekt!

Wat is de beste Japanse auto met hoge instap voor mij?

De lijst met Japanse voertuigen bestaat voornamelijk uit SUV’s en cross-overs. Er zijn echter ook kleinere auto’s met hogere inkomens. De Verso S is daar een voorbeeld van. Je kunt ook altijd denken aan auto’s van automerken die niet van Japanse makelij zijn. Peugeot en Citroën hebben ook een aantal geweldige opties. Mocht u toch twijfelen over een auto uit deze lijst, of overweegt u een auto van een ander merk aan te schaffen. Maak een afspraak met ons en we staan ​​klaar om met je in discussie te gaan.

https://www.topmerkspecialist.nl/