Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Gelijk Geslaagd zorgt ervoor dat jij eenvoudig het motorrijbewijs haalt

Ben jij een ware motorliefhebber? Kan je dan ook niet wachten tot je het rijbewijs bemachtigd hebt, zodat je in alle vrijheid kan rondtoeren? Het motor rijbewijs bestaat uit 2 onderdelen: het praktijkgedeelte en het theoriegedeelte. Het praktijkgedeelte haal je door een examenrit van ongeveer 35 minuten te maken en hierbij te laten zien dat je het rijden op de motor tussen al het verkeer voldoende beheerst. Tijdens praktijklessen wordt je klaargestoomd voor het praktijkexamen. Het theoriegedeelte haal je door alle theorie uit je hoofd te kennen en minimaal 44 van de 50 vragen tijdens het theorie examen goed te beantwoorden.

Veel mensen zien niet heel erg op tegen het praktijkgedeelte. Even laten zien wat je kunt, het is vaak zo gepiept. Heel anders is dat voor het theoriegedeelte. Daar zien veel mensen wel erg tegenop. Daarom willen wij van Gelijk Geslaagd jou maar al te graag helpen, met onze eendaagse cursus motortheorie. Waar je normaal gesproken in je eentje meestal dagen tot weken bezig bent om de theorie te beheersen, ben je samen met ons al binnen 1 dag klaar. En geslaagd. Want na de theoriecursus ga je direct examen doen.

We hebben iets langer dan een halve dag nodig om de motor theorie in jouw hoofd te krijgen. De aanvangstijd van de cursus is om 07.00. Even pittig, zeker voor de niet-ochtendmensen onder ons. Maar het is het absoluut waard! We maken even kort kennis met elkaar, vervolgens start de klassikale les. Onze docent leert jou op briljante wijze alle theorie aan, je krijgt verschillende handvatten aangereikt voor het onthouden van de lesstof. Oefenen met examens rond de les af, we weten hierna zeker dat jij helemaal klaar bent voor het CBR examen!

Zeer veel ervaring

Hulp bij het halen van auto theorie in 1 dag kunnen we jou ook bieden! En zelfs voor een cursus scooter theorie kun je bij ons terecht. Onze ervaring is zeer ruim en ons slagingspercentage ligt zeer hoog. De verschillende cursussen zijn ook voor iedereen geschikt. Wij kunnen iedereen, ook met ADHD, dyslexie, faalangst of taalachterstand, uitstekend begeleiden. Laten we jou ook binnenkort slagen?

https://www.gelijkgeslaagd.com/