Motograndprix
Image default
Gezondheid

Hoe gaat een cryolipolyse behandeling in zijn werk

Wat is cryolipolyse eigenlijk precies? Het is een soort behandeling dat plaatselijk vet kan verwijderen via een natuurlijke manier uit je lichaam. Wat jij als eerst wilt doen om de behandeling te krijgen is: Je maakt een afspraak met een medewerker en ze kijken of je wel geschikt bent voor de behandeling. Ben jij geschikt voor de behandeling dan kun je een afspraak maken wanneer jij en het bedrijf kan. Ze doen een apparaat op de plek waar jij minder vet wilt hebben en dan zetten zij het apparaat aan.

Koeling

Het apparaat dat zij op je huid plaatsen kan wel -11 graden worden. De vetcellen worden hierdoor veel kouder wel 2 tot 4 graden. Uit een onderzoek is gebleken dat vetcellen helemaal niet goed tegen de kou kan. De vet cellen sterven af en andere cellen in je lichaam willen de dode cellen uit jouw lichaam halen. Je vet gaat daarom dus via een natuurlijke wijze uit je lichaam en je hoeft dus na de behandeling niks te doen om nog wat te doen. Je kunt op meer dan 10 verschillende plekken op je lichaam de cryolipolyse behandeling doen. Je kunt de behandelingen op de plekken: mannenborsten, bovenbenen, dijen, armvet, rugvet, heupen, buik, onderbuik, onderkin, taille, okselvet en nog meer plekken doen. Rb Clinics heeft meerdere apparaten voor meerdere plekken op je lichaam. Het apparaat dat op de buik moet is veel groter dan het apparaat dat bijvoorbeeld op de onderkin moet. Na en voor de behandelingen worden de apparaten goed schoongemaakt en alles netjes gemaakt, zodat jij in een nette kamer met een gerust gevoel behandelt kan worden. Je kunt een irriterend gevoel voor even krijgen tijdens de behandeling maar je voelt niks na de behandeling ervan. Je kunt het resultaat na een paar weken zien. Ongeveer 6 tot 8 weken kun je het al zien.

Neem contact op met RB Clinics

Wil jij een cryolipolyse behandeling krijgen maar weet jij niet bij welke kliniek jij het wilt krijgen? Je kunt een afspraak maken met RB Clinics en ze zetten het meteen op de planning. Overal wordt netjes aan gedacht en na de behandeling krijg je nog een massage. Je krijgt de massage om nog krampen en een irriterend gevoel te voorkomen. De massage kan ongeveer 15 minuten duren. De medewerkers masseren de plek van de behandeling niet te hard maar ook niet te zacht. Wanneer jij het te hard doet dan kun je alsnog krampen krijgen.