Motograndprix
Image default
Winkelen

Ontdek het aanbod aan schommelstoelen van deze meubelzaak

Ben je op zoek naar minimalistische schommelstoelen met een trendy en hedendaags design? De schommelstoelen van Furndaily zijn voorzien van een Scandinavisch design en een simpele werking, waardoor je profiteert van een aantrekkelijke prijs. Een schommelstoel, bijvoorbeeld van velvet, microvezel of imitatiebont, is een fijne toevoeging aan je interieur. In he aanbod van deze meubelzaak heb je de keuze uit een enorme collectie schommelstoelen in verschillende materialen en kleuren. Ontdek de collectie meubels en fleur je interieur op.

Een schommelstoel voor in de kinderkamer

Wil je een fluweelzachte schommelstoel van velvet kopen voor in de woon- of slaapkamer? Het kalmerende effect geeft je een gevoel van rust en veiligheid, waardoor depressieve of angstige gevoelens verminderen. Zet je de schommelstoel in de baby- of kinderkamer? Onderzoeken hebben aangetoond dat samen knuffelen in de schommelstoel bijdraagt aan een hechtere band tussen ouder en kind. De schommelstoelen zijn met veel aandacht voor details ontworpen, waardoor het meubel veel steun biedt tijdens het voeden of bijvoorbeeld tijdens het in slaap wiegen van je kind. Zo is de rugleuning verlengd en geniet je van optimaal zitcomfort dankzij het diepe zitgedeelte met extra zachte stof.

Profiteer van de volledige service

Een comfortabele witte, blauwe of bijvoorbeeld roze schommelstoel, bijvoorbeeld van fluweel zacht velvet, microvezel, teddystof of imitatiebont, draagt daarnaast ook bij aan je fysieke gezondheid. Je bloedstroom wordt verhoogt, eventuele rugklachten verminderen aanzienlijk en je balans wordt verbeterd. Wanneer je de schommelstoel van velvet in de baby- of kinderkamer zet, is het aan te raden om de nodige bescherming aan te schaffen. Hiermee ontvang je tot wel drie jaar lang garantie op je schommelstoel.

Informeer naar de mogelijkheden

Informeer naar de mogelijkheden door contact op te nemen met de klantenservice van deze meubelzaak. Het team vertelt je graag meer over de schommelstoelen en andere meubels uit de collectie. Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Eindhoven of bestel eenvoudig online via de webshop.