Motograndprix
Image default
Aanbiedingen

Projectleider elektrotechniek

Projectleider elektrotechniek

Wij bieden een zeer aantrekkelijk salaris, aangevuld met uitgebreide extralegale voordelen. Onze organisatie biedt volop doorgroeimogelijkheden, zowel verticaal als horizontaal, zodat je je carrière in verschillende richtingen kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een leuke werksfeer waar complexe en uitdagende projecten de norm zijn. Bovendien hechten wij veel waarde aan een familiale omgang, waar jij telt als individu en niet slechts als een nummer.

Jouw verantwoordelijkheden

Binnen de regio Waasland zoeken we een projectleider elektriciteit met ruime ervaring als projectleider. In deze rol krijg je de kans om je te ontplooien in een hoogtechnologische omgeving, waarbij je verantwoordelijk bent voor zowel residentiële als industriële elektriciteitsprojecten.

Als projectleider elektriciteit draag je de volledige verantwoordelijkheid voor je projecten, van de conceptfase tot de oplevering. Je hebt een sterke focus op klantondersteuning en leidinggeven, waarbij je accuraat en stipt te werk gaat. Je fungeert als het aanspreekpunt bij problemen en biedt resultaatgerichte oplossingen om ervoor te zorgen dat de projecten succesvol worden afgerond.

Jouw communicatieve vaardigheden en diepgaande kennis van elektrische systemen maken jou de ideale projectleider die onze klanten nodig hebben. Open communicatie en een hands-on aanpak zijn cruciaal om de hoge standaarden te handhaven waar wij voor staan.

Jouw profiel

Om succesvol te zijn in deze rol, voldoe je aan de volgende criteria:

  • Opleiding: Je hebt een masterdiploma in elektrotechniek of elektromechanica.
  • People manager: Je bent een natuurlijke leider met een sterke focus op resultaten.
  • Ervaring: Je hebt meer dan 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en hebt een bewezen track record in het oplossen van problemen.
  • Karaktereigenschappen: Je bent goedgehumeurd, assertief en hebt een positieve instelling, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer.

Ons aanbod in detail

Onze organisatie biedt je de mogelijkheid om jouw expertise verder te verruimen en optimaal te benutten. Vanuit onze uitgebreide marktkennis begeleiden wij je naar een functie die perfect bij je past. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen, waarbij we rekening houden met jouw ervaring, opleidingen en de specifieke eisen van de functie. Dit zorgt ervoor dat we altijd tot een competitief loonpakket komen waar jij je goed bij voelt.

Naast het financiële aspect bieden wij ook tal van extralegale voordelen, zoals:

  • Flexibele werkuren: Om een goede balans tussen werk en privé te waarborgen.
  • Opleidingsmogelijkheden: Om je professionele ontwikkeling te ondersteunen en je kennis up-to-date te houden.
  • Gezonde werkomgeving: We bevorderen een gezonde en motiverende werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt.

Conclusie

Als jij een ambitieuze projectleider elektriciteit bent met een passie voor technologie en een oplossingsgerichte mindset, dan nodigen we je uit om te solliciteren. In deze rol krijg je de kans om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen binnen een dynamische en ondersteunende omgeving. Samen streven we naar het hoogste niveau van klanttevredenheid en projectuitvoering. Solliciteer nu en ontdek hoe jij een verschil kunt maken in ons team!

Technical

https://www.vindazo.be/vacatures/projectleider-elektrotechniek.html