Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Rijschool Delft met meer dan 11 jaar ervaring

Iedereen verdient het om waar te krijgen voor zijn geld. Tijdens het uitkiezen van een geschikte rijschool kijk je dan meteen naar de kwaliteit van de rijschool en de rijlessen. Hoe meer ervaring een rijschool heeft, hoe beter de kwaliteit dan ook is vergeleken met een beginnend rijschool. Rijschool Delft heeft al meer dan 11 jaar ervaring als rijschool en weet heel goed hoe ze leerlingen moeten voorbereiden op het praktijkexamen. 

 

Hoe weet je de rijlessen van kwaliteit zijn?

Allereerst is het handig om te weten hoe hoog de slagingspercentage is van de rijschool. Hieruit blijkt immers hoeveel mensen er slagen voor het praktijkexamen van het CBR. Indien een leerling slaagt, is de rijschool goed bezig. 

Rijschool Delft heeft een hoog slagingspercentage. Dit komt doordat de rijlessen examengericht zijn en je tijdens de rijlessen een volledige begeleiding van A tot Z krijgt. De ervaren instructeurs geven je de volledige aandacht tijdens de rijlessen. Je leert er ontspannen rijden. Stress is immers niet goed tijdens het rijden en kan ervoor zorgen dat je fouten gaat maken. 

 

Hoe weet ik of een rijschool kwalitatief is?

De rijschool moet een aantal jaar actief bezig zijn in de branche als rijschool. Bovendien moet de rijschool flexibel zijn en rekening houden met allerlei zaken. Rijschool Delft is 11 jaar actief bezig met het geven van rijlessen met ervaren instructeurs. Je hebt je vaste instructeur tijdens de rijlessen. Je hoeft niet heen en weer te reizen voor je rijlessen, maar wordt er gewoon netjes thuis opgehaald en afgezet. Sterker nog, je kunt er zelfs opgehaald worden van een ander locatie voor je rijlessen. 

 

Geen wachttijden

Bij Rijschool Delft zijn er geen wachttijden. Dit komt ook doordat er meerdere instructeurs zijn en omdat ze 365 dagen per jaar werkzaam zijn. Ze geven ook rijlessen in de avonden. Ze houden er rekening mee dat men bezig kan zijn met een studie of beroep. Je kunt er direct gaan starten met een gratis proefles. Het is ook mogelijk om meerdere keren te lessen per week. 

 

Goedkope rijlessen

Dit allemaal verwacht je natuurlijk van de rijschool omdat je er ook voor betaald. Echter, wilt niet iedereen heel veel geld kwijt, maar zoekt voor goedkope mogelijkheden. Daarom willen ze soms afzien van sommige extra’s. Dat is niet nodig. Rijlessen van kwaliteit met extra’s hoeft ook niet duur te zijn. Dus je mag wel veel verwachten tegen lage tarieven. Bij Rijschool Delft zijn de rijlessen met al deze extra’s ook nog eens opmerkelijk goedkoop. Bovendien kun je je lespakket betalen in termijnen en krijg je als student zijnde nog extra korting op je lessenpakket. De lesauto’s zijn allemaal nieuw en modern en super luxe. Je kunt rijden in een Range Rover, Jaguar, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. Dus de extraatjes zijn er zeker en op zo een manier dat ze een duidelijke verschil aanbrengen op de markt vergeleken met de andere rijscholen.

Je kunt direct starten met een gratis proefles en je instructeur leren kennen. Tijdens de proefles verken je de auto, neem je door wat je allemaal te wachten staat en ga je de weg op. De instructeur maakt een indicatie van het aantal rijlessen dat je nodig hebt. Aan de hand daarvan kan je een lespakket kiezen naar keuze. 

 

Rijopleiding op maat

Iedereen heeft een eigen leertempo. Sommigen zijn iets te onzeker over zichzelf en willen toch een paar extra lessen. De ander daarentegen is erg zeker van zichzelf en wilt zo snel mogelijk het examen tegemoet. Bij Rijschool Delft hoef je niet meer of minder lessen te nemen dan jezelf nodig vind. Je kunt er je eigen lespakket samenstellen.