Vijf redenen om te kiezen voor Rijschool Veldkamp in Zoetermeer

Op zoek naar een rijschool in Zoetermeer? Wanneer je de juiste leeftijd hebt bereikt, mag je gaan beginnen met autolessen volgen. Een spannende periode waarin je uiteindelijk natuurlijk het liefst een rijbewijs wil halen. Toch is het halen van je rijbewijs soms nog vrij lastig en daarom is het ook belangrijk dat je een rijschool kiest die goed bij jou past. Bijvoorbeeld Rijschool Veldkamp. In deze tekst gaan we dan ook kijken naar vijf verschillende redenen om te kiezen voor Rijschool Veldkamp.

 

1. Professionaliteit

De eerste reden om te kiezen voor rijschool Veldkamp is hun professionaliteit. Wanneer je op zoek gaat naar een rijschool die bij jou past, wil je natuurlijk een rijschool die professioneel is. Op die manier weet je zeker dat je precies leert wat je moet leren en dat je na het lessen klaar bent voor het examen. Het moet voor jou het doel zijn om een rijbewijs te halen, maar ook het doel van de rijschool en bij rijschool Veldkamp is dat dus van toepassing.

2. Bijhouden van de vorderingen

Bij rijschool Veldkamp krijg je een kaart waarop alle vorderingen worden bijgehouden. Dit is een handige manier om te zien aan welke punten je nog moet werken, maar ook welke punten er juist al heel erg goed gaan. Deze zogeheten instructiekaarten zorgen er dus voor dat je precies weet welke handelingen je nog meer moet oefenen om straks helemaal klaargestoomd te zijn voor het examen.

3. Rijinstructeur plus auto

Omdat het ontzettend spannend en lastig kan zijn om rijlessen te volgen, is het belangrijk dat je elke keer in de zelfde auto rijdt, maar ook elke keer de zelfde instructeur krijgt bij het lessen. Je leert elkaar kennen tijdens het rijden en de instructeur weet door zijn ervaring ook precies waar hij naar moet kijken bij de leerlingen. Je kan met deze reden dan ook goed vorderen omdat je echt gezamenlijk de lessen doet. Wanneer je telkens een andere instructeur krijgt, wordt het lastig om de vorderingen goed bij te houden en begin je als het ware steeds opnieuw.

4. Duurzaamheid

Op het moment is het nou eenmaal belangrijk om bezig te zijn met het milieu en duurzaamheid. Bij rijschool Veldkamp wordt hier ook rekening mee gehouden. Tijdens het lessen leren zij namelijk om op een veilige, maar ook sociaal verantwoordelijke en milieu vriendelijke manier te rijden. De slogan van Rijschool Veldkamp is niet voor niets: “Veilig de weg op”.

5. Gratis herexamen

Omdat rijschool Veldkamp graag laat zien dat zij kwaliteit bieden, geven zij een gratis rijexamen wanneer je het eerste examen niet gehaald hebt. Normaliter kan hier een aardig prijskaartje aanzitten, maar omdat rijschool Veldkamp met jou gezamenlijk aan de slag gaat om het examen de volgende keer wel te halen, betalen zij ook het rijexamen. Op die manier geven ze eigenlijk aan dat er genoeg kwaliteit op de rijschool zit en een herexamen in de meeste gevallen niet nodig is, met enkele uitzonderingen daargelaten natuurlijk.

https://www.rijschoolveldkamp.nl/rijschool-zoetermeer/