Motograndprix
Image default
Marketing

Betrouwbaar autobedrijf in Renswoude

Garage Geurtsen is uw betrouwbare autobedrijf in Renswoude. Wij hechten niet alleen heel veel waarde aan kwaliteit, maar ook aan betrouwbaarheid. Dit ziet u terug in onze uitstekende klantenservice en goede garantie voor redelijke tarieven. Daarnaast zijn wij ons zeer bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Om die reden hebben wij geïnvesteerd in 105 zonnepanelen op ons bedrijf. Ook kunt u erop rekenen dat wij zorgdragen voor het milieubewust scheiden en afvoeren van olie, accu’s, banden, ijzer, karton, aluminium en nog veel meer. 

Uw autobedrijf in Renswoude

Bij ons kan iedereen terecht met een auto. Het maakt daarbij niet uit van welke type of welk merk u een auto heeft. Wij onderhouden ze allemaal. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor nieuwe of tweedehands auto’s. Wanneer u aan onderhoud denkt, denkt u vast aan de kleine en grote beurt en de APK keuring. Dit is echter niet het enige wat wij doen. Wij voeren namelijk ook vakantiechecks uit, onderhouden uw airco, tunen uw motor, vervangen uw kapotte ruiten en regelen de complete schadeafhandeling. Onze medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen u dus goed van dienst zijn bij al het onderhoud en uw vragen rondom uw auto. 

Universeel

Bij ons kunnen niet alleen particulieren terecht voor een nieuwe auto, maar ook zakelijke klanten hebben al vaak van onze diensten gebruik gemaakt. Wij leveren bijvoorbeeld nieuwe auto’s, maar ook betrouwbare occasions. Daarbij zijn wij heel onpartijdig, wij zijn namelijk geen verkoper van één bepaald merk, maar leveren ieder type en elk merk auto. Zo krijgt u dus altijd een betrouwbaar en neutraal advies van ons. Uw oude auto kopen wij graag van u over tegen een eerlijke prijs. Kom vooral eens langs om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. 

Over ons

Iedereen in de regio Food Valley kan gebruikmaken van onze betrouwbare autoservice. Wij bestaan al sinds 1986 en sindsdien hebben wij ons constant verbeterd. Onze kennis is uitgebreid en onze ervaring is groter. Dus bent u ook op zoek naar een garage met kennis van zaken? Kijk dan eens op onze website of kom langs!