Motograndprix
Image default
Marketing

Wat is linkbuilding en wat houdt het in?

Wat is linkbuilding? Dat vragen veel mensen zich af als ze het begrip ‘linkbuilding’ voorbij zien komen of een tekst over SEO lezen. Omdat niet veel mensen kennis hebben over dit onderwerp hoor je inderdaad vaak de vraag ‘wat is linkbuilding?’ Als u wilt weten wat linkbuilding is, dan kunt u deze tekst lezen waar u een korte  samenvatting vindt of de website van de onderneming lezen die diensten aanbiedt waarbij linkbuilding een heel belangrijk deel van is.

Wat is linkbuilding, het is eigenlijk heel simpel. Als een hovenier uit Enschede beter gevonden wilt worden op het zoekwoord ‘hovenier in Enschede’ dan worden er teksten geschreven over een het onderwerp ‘hovenier in Enschede’ en er zitten bepaalde regels aan vast zoals, het onderwerp moet 7 a 8 keer in de tekst voorkomen en de tekst moet minimaal 300 woorden lang en zo weinig aantal woorden boven de 300. Als de tekst klaar is, dan wordt deze tekst op een website geplaatst en gelezen door Google. Er wordt een link toegevoegd en dat is de link naar de website van de betreffende hovenier, hoe meer teksten over het bepaalde zoekwoord worden geplaatst, hoe hoger de hovenier met het betreffende zoekwoord in de zoekmachine zal staan. Dit heeft wel tijd nodig en dat is belangrijk om te onthouden. Weet u nu wat linkbuilding is? Zo niet, bekijk dan nu de website van deze onderneming en lees dat alle informatie en kom erachter wat linkbuilding is.

Gebruik maken van linkbuilding

Nu u weet wat linkbuilding is en wat het voor u kan betekenen, bent u misschien wel geïnteresseerd in de diensten die deze onderneming aanbieden. U kunt aangeven dat u de samenwerking aan wilt gaan door contact met ze op te nemen en dan zou dit bedrijf er voor zorgen dat u beter vindbaar wordt op zoekmachines.