Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Een roof boxer v8 helm kopen

De Roof Boxer V8 is een high-end motorhelm die is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, veiligheid en prestaties. De helm is gemaakt van een geavanceerde polycarbonaat-schalm en is uitgerust met geavanceerde veiligheidstechnologieën, zoals een interne versterking van aramidevezels en een uitneembare en wasbare binnenvoering. Bovendien, de Roof Boxer V8 heeft een aerodynamische vormgeving die is ontworpen om windweerstand te verminderen en de rijervaring te verbeteren.

 

Veiligheid

De Roof Boxer V8 is ontworpen met de veiligheid van de rijder als prioriteit. De helm is gemaakt van een geavanceerde polycarbonaat-schalm die bestand is tegen impact en heeft een interne versterking van aramidevezels voor extra bescherming. Bovendien, de binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, wat de hygiëne van de helm verhoogt en de rijder comfortabel houdt tijdens lange ritten. De helm is ook voorzien van een micro-versnellingsmeter die de impact van een eventuele botsing meet, het maakt het mogelijk om te bepalen of de helm nog veilig is om te gebruiken of dat deze moet worden vervangen.

 

Prestaties

De Roof Boxer V8 is ook ontworpen om de prestaties van de rijder te verbeteren. De helm heeft een aerodynamische vormgeving die is ontworpen om windweerstand te verminderen en de rijervaring te verbeteren. Bovendien, de helm is uitgerust met een geavanceerde ventilatiesysteem dat zorgt voor een constante stroom van frisse lucht binnen de helm, waardoor de rijder comfortabel blijft tijdens lange ritten. De zonnevizier is ook verstelbaar, waardoor de rijder de juiste hoeveelheid licht kan laten binnenkomen.

 

Is het de juiste helm?

De Roof Boxer V8 is een high-end motorhelm die is ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar een combinatie van stijl, veiligheid en prestaties. De helm is gemaakt van een geavanceerde polycarbonaat-schalm en staat erg goed bekend.

https://www.harliepleats.nl/motorhelmen/roof-boxer-v8-full-black/