Motograndprix
Image default
Dienstverlening

Maak je open haard helemaal compleet met een kwalitatief goede haardset

Heb je een fraaie open haard in je woning, dan mag een haardset natuurlijk niet ontbreken. Naast dat deze set de look van je haard helemaal compleet maakt, is de set ook nog eens erg functioneel. Ieder onderdeel van de set heeft namelijk zijn eigen functie. Doordat je de keuze hebt uit tal van soorten designs in verschillende stijlen, is er ook voor jouw interieur een passend ontwerp te verkrijgen. Maak het opbergen van de gereedschappen van je open haard net even wat makkelijker en shop vandaag nog jouw ideale set.

 

Geleverd met een handige standaard

Een haardset wordt met een handige standaard geleverd. Hiermee kun je alle gereedschappen voor het aanmaken en aanhouden van het vuur eenvoudig en snel een plekje geven. Je weet hierdoor zeker dat je net even wat makkelijker het vuur in je open haard onder controle kan houden. Erg handig als je het vuur graag wat kleiner of juist wat groter maakt. Om te voorkomen dat je je handen kan bezeren aan het vuur, kun je handig gebruikmaken van de gereedschappen uit je eigen set. Hierdoor weet je zeker dat je het knisperende hout niet aan hoeft te raken.

 

Waar bestaat een haardset uit?

Een klassieke haardset bestaat meestal uit een haardtang, een kachelpook en een asblik. Hierdoor weet je niet alleen dat je het vuur perfect onder controle kunt blijven houden, maar de dag nadat je de open haard hebt gebruikt, kun je het overgebleven as ook netjes opruimen.