Motograndprix
Image default
Vervoer en transport

Motorrijden in Tilburg

Tilburg is een leuke stad in Noord-Brabant. De stad is de hoofdplaats van gemeente Tilburg. Inmiddels heeft de stad maar liefst 199.185 inwoners (1 januari 2021). Tilburg heeft veel te bieden, dat weten de meeste mensen wel. Wat minder bekend is, dat is dat motorrijden in Tilburg ontzettend mooi is. Hou je van motorrijden? Dan is een route bij Tilburg een goede tip.

Waarom naar Tilburg?

Motorrijden is extra leuk als er je naar plaatsen gaat die veel te bieden hebben. Tilburg is zo’n stad. Het heeft ook nog eens veel plekken, die lang niet bij iedereen bekend zijn. Ken je bijvoorbeeld al het Spoorpark in Tilburg?

Het spoorpark in Tilburg was vroeger het goederenemplacement van de bekende firma Van Gend & Loos. De industrie vertrok uit het hart van de stad. Met als gevolg dat er nu een mooi centraal gelegen park is. Het is een park met onder andere horeca en sportvoorzieningen. Daarnaast is er onder andere een stadscamping. Wellicht een leuke plek om na een motorroute mee te eindigen.

Motorrijschool Tilburg

Motorrijschool Tilburg is natuurlijk goed op de hoogte van mogelijkheden voor motorrijden in Tilburg. Wat de motorrijschool in Tilburg ook aangeeft, is dat er hele mooie routes te maken zijn rondom Tilburg. Zo is er onder ander de route ‘Brabantse natuur’. Dit is een motorroute van 120 kilometer. Met deze route ga je een rondje om Tilburg. Het is een hele mooie route, aldus motorrijschool Tilburg. Deze route begint in de Geertruidenberg en eindigt daar uiteindelijk ook. Tijdens de route kom je onder andere vlak langs Safaripark Beekse Bergen. Dus als je daar ook nog een bezoekje aan wil brengen, dan kan dat. Maar, dat is niet het enige dat je er kunt zien. Je rijdt met deze route ook door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Dit is een hele mooi omgeving om in te rijden.

https://rijschoolintilburg.nl/motorrijschool-tilburg/