Motograndprix
Image default
Dienstverlening

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie

Eindelijk is het zover! De mooiste dag van je leven staat gepland. Natuurlijk wil je van deze dag iets moois maken, een feest met een persoonlijke touch, een dag waar jullie nog lang van kunnen nagenieten. De bijzondere trouwlocatie in de Veluwe biedt je de perfecte accommodatie en omgeving voor een uniek trouwfeest.

Hoeve Kindergoed biedt jullie alle vrijheid die nodig is om van je feest een prachtige herinnering te maken.

 

Een authentieke locatie

De trouwlocatie bestaat uit een boerderij met authentieke aspecten en groene landschappen. Hoeve Kindergoed bied tal van mogelijkheden en denkt graag met je mee om je trouwdag op een originele manier te vieren.

Zo kan je al dan niet zelf voor de catering zorgen indien je dat wenst. Een groot feest of eerder een intiem feest, een thema-avond, receptie of liever een dansfeest, alles is bespreekbaar. Gasten uit verre oorden of gasten die iets te diep in het glas hebben gekeken, kunnen eventueel ook blijven overnachten.

Daarnaast vormt de boerderij de ideale locatie om schitterende trouwfoto’s te maken. Deze bijzondere trouwlocatie op de Veluwe heeft zoveel te bieden tegen gunstige prijzen. Dromen jullie van een bijzondere trouwlocatie in een landelijke omgeving? Maak dan vlug een afspraak om van de mooiste dag uit je leven iets bijzonder te maken!