Motograndprix
Image default
Hobby en vrije tijd

Telstar Beach: de mooiste locatie aan het Wolderwijd

Vind u het te gek om te surfen of een feestje te geven langs het water met uitzicht op het mooie Strand Horst? Dan is Telstar Beach zeker wat voor u, hier kunt u leren surfen, gezellig een hapje en een drankje doen en zelfs een bedrijfsuitje houden. Hoe gaaf is dat? Met het hele kantoor de surfplank op stappen of lekker met zijn allen dansen op de dansvloer. Bij Telstar Beach is het allemaal mogelijk! Het grote voordeel van deze locatie is ook nog eens dat het zeer goed bereikbaar is aan de A28!

 

Kies voor een bedrijfsuitje bij Telstar Beach

Wil je met je collega’s eens een uitdagend bedrijfsuitje hebben? Kies dan voor een te gek surf uitje met zijn allen! Zo kun je in het water bij Strand Horst perfect surfen als beginner maar ook als gevorderden een uitstekend surfgebied.

 

Lekker loungen op het prachtige terras!

Ben je niet zo’n surf fanaat? Dat is geen probleem, ga dan lekker relaxen op ons prachtige terras. Hier geniet je van een hapje en een drankje van een prachtig uitzicht op het mooie water. Lekker met de voeten in het zand van een heerlijke maaltijd genieten. Ga gezellig met je familie op het terras zitten om lekker bij te praten. Als je kinderen bijvoorbeeld aan het surfen zijn kan je ze gemakkelijk in de gaten houden vanaf het terras.

Weten of Telstar Beach wat te bieden heeft voor uw gewenste feest of partij? Bekijk dan eens de website of neem contact op met een van medewerkers. Zij helpen u graag verder bij het organiseren van het feestje waar u het nog jaren over heeft.