Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

100% slagingsgarantie voor Motorrijles in Rotterdam

Rijschool Rotterdam is de enige rijschool in Rotterdam waar je motorrijles kunt nemen op eigen terrein. Motorrijles Rotterdam is de beste rijschool in Rotterdam. De rijlessen zijn volledig examengericht. De rijschool is zeker van zichzelf en de kwaliteit van de lessen, dat ze 100% slagingspercentage aanbieden. Het is ook geen wonder dat ze een hoog slagingspercentage behalen. Met een slagingspercentage van 96% zijn ze een bekend gezicht bij het CBR.

 

Geen wachttijden

Het is een rijschool met meerdere rijinstructeurs. Daarom zijn er geen wachttijden en kan je direct starten met je motorrijlessen.  Bovendien kun je ook les krijgen in de avonden en in ‘t weekend. Ze houden er rekening mee dat niet iedereen op ieder gewenst moment tijd vrij kan maken voor de motorrijlessen. Daarom zijn ze ook beschikbaar buiten de werkdagen en uren. Het is een flexibele rijschool die overal rekening mee houd. Na een 4-daagse AVB cursus, kun je al binnen enkele dagen op examen. 

 

Voordelige lespakketten

De motorrijlessen zijn goedkoop. Kwaliteit hoeft ook niet altijd duur te zijn. Dit kun je ook zien aan de prijzen die ze hanteren.De lespakketten zijn inclusien theorie opleiding, theorie-examen, AVB examen, AVD examen. Met de theorie opleiding is het slagen voor je theorie-examen zo goed als gegarandeerd dankzij de unieke manier van lesgeven. Bovendien is het mogelijk om de lespakket te betalen in termijnen. Daarnaast krijg je er ook nog eens een gratis proefles bij. Je kunt direct starten met een gratis proefles en je instructeur leren kennen. Aan de hand van je proefles kun je samen met je instructeur inschatten hoeveel motorrijlessen je nodig hebt en een lespakket kiezen die bij je past. Er zijn ook garantiepakketten, waarbij het herexamen wordt vergoed door de rijschool. 

 

Examengerichte praktijklessen

De examenroutes worden tijdens de rijlessen opgenomen. Je kunt thuis je zelf zien hoe je rijd achter het stuur. Het is erg leerzaam om jezelf van buiten te zien en zo je fouten door te nemen.