Motograndprix
Image default
Mode en Kleding

De heerlijke Teva sandalen

Volgens de bedrijfsgeschiedenis zijn Teva’s klittenbandslippers in 1984 gemaakt door een rivierraftengids Mark Thatcher, die wilde voorkomen dat zijn slippers van zijn voeten zouden afglijden en stroomafwaarts zouden drijven. Een paar patenten, handelsmerken en herontwerpen later werd de moderne Teva-sandaal geboren. De originele sportslipper stond al snel voor praktische en avontuurlijke zaken en bleek de perfecte schoen te zijn voor activiteiten op de rivier.

Het ontwerp is eenvoudig: een rubberen voetbed, riemen en een beetje stijl. De bandjes zijn eenvoudig te verstellen met sterke haakjes en lusjes, zodat je de pasvorm kunt afstemmen op je comfort en voorkeur. Het voetbed komt direct uit de doos en vormt zich na verloop van tijd naar de exacte afdruk van je voet.

In de afgelopen jaren hebben de Tevas een nieuwe weg ingeslagen: de alledaagse straatstijl en zelfs de runway fashion. Het lijkt erop dat de industrie zich realiseert dat comfort belangrijk genoeg is om verhandelbaar te zijn. Er is geen plek waar je geen Teva-sandalen kunt vinden, van rotsachtige paden, wegen en water, tot een Mark Jacobs kleding presentatie.

Koop de meest comfortabele Teva sandalen voor wandelen bij The Little Green Bag
Er zijn meer ontwerpen om uit te kiezen; plateausandalen, leuke patronen, speciale collecties en zelfs wandelsneakers. Teva Water sandalen zijn zeer licht, comfortabel en klaar voor gebruik in het water met rubberen buitenzooltjes. Wandelsandalen bieden goede grip, de schokdemper in de hiel en een uitstekende ondersteuning van de voetboog. De bandjes zijn volledig gewatteerd om pijnlijke blaren en hete plekken te voorkomen.