Motograndprix
Image default
Mode en Kleding

Het nieuwe schooljaar goed beginnen met een nieuwe schooltas!

Het nieuwe schooljaar goed beginnen met een nieuwe schooltas!

Een nieuw schooljaar breekt aan, hoe spannend is dat? Gaat jouw kind naar een nieuwe school of gaat je kind over naar een nieuwe groep? Het blijft toch een beetje spannend en dat is voor de kinderen nog meer, dan voor jou als ouder. Hoewel je het vast wel herkend, dat jezelf ook een beetje in de stress schiet. Waar hou jij rekening mee, wanneer jouw kind naar een nieuwe school of een andere klas gaat? Wij gaan je hier natuurlijk meer over vertellen, zodat jij niets kunt vergeten!

Wat is echt belangrijk?

Een nieuw schooljaar of een andere klas, waar hou je rekening mee en wat is echt belangrijk? Het kopen van een paper bag is een mogelijkheid, deze zijn namelijk gemakkelijk te dragen. Wat dacht je van een leren rugzak dames, deze kan ook als jouw kind bijvoorbeeld op de fiets naar school gaat. Het meedragen van een leuke tas is echt heel belangrijk, want hierdoor zal jouw kind zich al een stuk prettiger voelen. Voor de jongens zou een aktetas heren een superleuke tas kunnen zijn. Misschien is het handig samen met jouw kind te gaan kijken naar een tas? Een tas is namelijk een van de belangrijkste dingen om even bij stil te staan als het nieuwe schooljaar begint.

Wat geef jij je kind mee?

Vandaag de dag kun je niet alles meegeven aan je kind, want er zijn scholen die behoorlijk letten op de voeding bijvoorbeeld. Snoepjes en andere zoetigheden worden, daardoor vaak afgeraden, maar fruit en brood is natuurlijk helemaal goed. Een beker drinken kan ook handig zijn mee te geven in de tas, maar let op dat je deze wel goed afsluit. Het gebeurt namelijk steeds vaker dat tassen nat worden door een lekkende beker. Dit laatste wil je echt niet, want dat kan wel eens een flinke klus worden om schoon te maken.

Verschillende leeftijden

Kinderen hebben nu eenmaal verschillende leeftijden, waardoor de ene misschien nog een setje droge kleding mee neemt en de ander juist een berg met boeken. Het is wel handig je kind te adviseren wat hij of zij meeneemt, zodat een tas niet helemaal volgeladen is. Volgeladen tassen kunnen best wel zwaar zijn en kinderen zijn nog zo klein. Je wilt natuurlijk voorkomen dat jouw kindje last van de rug gaat krijgen door een te zware tas.