Motograndprix
Image default
Mode en Kleding

Maak het jezelf comfortabel met een goede bh

Maak het jezelf comfortabel met een goede bh

 

Ondanks dat vrouwen dagelijks een bh dragen, zien we nog ontzettend vaak dat ze zichzelf veel te kort niet. Niet perse omdat ze kiezen voor een goedkope bh, maar meer om het feit dat de maat welke ze dragen niet helemaal juist is. Het komt namelijk vaak voor, dat vrouwen één of twee bh’s hebben die ze vaak dragen. Het nadeel hierin is, dat de borsten gedurende deze periode natuurlijk kunnen veranderen. Ze kunnen door wat voor redenen dan ook natuurlijk groeien, maar ook kleiner worden. Niet voor niets is daarom ook het advies om minimaal iedere 3 tot 4 maanden je borsten een keer op te meten. Dit kan overigens heel eenvoudig zelf met een meetlint, maar kun je ook laten doen in bijvoorbeeld een lingerie- of sportzaak tijdens het uitzoeken van een nieuwe sport beha. In dit artikel vertellen we je het belang van een goede bh.

 

Je voelt je prettiger

 

Je zult merken, dat wanneer jij een bh draagt die comfortabel zit, je dit meteen een stuk zelfverzekerder maakt. Niet alleen een normale bh, maar ook een sport bh. De reden is namelijk, dat wanneer je een bh draagt die niet prettig zit, je je vaak ook anders gaat gedragen. Je kunt je voorstellen, dat wanneer een bh te strak zit, je wellicht iets minder zin hebt om het dagelijkse rondje met je collega’s te gaan lopen. Dit zijn kleine signalen waardoor je merkt dat je je niet helemaal jezelf voelt. Kortom, tijd voor verandering dus! Heb jij het gevoel dat je bh niet fijn zit, blijf er dan niet mee rondlopen en doe er iets mee. Je kunt bijvoorbeeld kijken of het ligt aan de bandjes of dat je simpelweg uit je bh ben gegroeid. Door het dragen van een passende bh, voel jij je vaak ineens een compleet ander mens.

 

Voorkom vervelende klachten

 

Heb jij snel last van je rug, nek of schouder? Dan kan een goede bh je hier zeker in ondersteunen. Draag je normaliter een beugeloze bh, dan is het goed nu eens te kijken naar een bh die wel een beugel heeft. Een beugel zorgt namelijk voor een stukje extra ondersteuning. Dit kan net dat kleine beetje verschil maken, waardoor jij je ineens een stuk prettiger voelt en je dus wel zonder zorgen een bh kunt dragen. Omdat een bh ontzettend persoonlijk is, is het vaak een kwestie van proberen alvorens je tot de conclusie komt welke nu wel of juist niet fijn zit. Uiteraard is het altijd goed om ook het advies van een winkel tot je te nemen, zij zijn hier immers in gespecialiseerd.