Motograndprix
Image default
Beauty en verzorging

De voordelen van een bath bucket

De voordelen van een bath bucket

De Bath Bucket ook wel bekend als mobiele badkuip heeft meerdere voordelen. Allereerst is deze een stuk goedkoper omdat er gebruik wordt gemaakt van ander materiaal. Daarnaast kun je hem ook verplaatsen doordat hij mobiel is. Tevens gaat er vaak een stuk minder water in, waardoor je ook goed bezig bent voor het milieu. Hierdoor gebruik je minder gas voor het warm water en je verspilt ook niet al dat water wat niet nodig is. Doordat hij te verplaatsen is kun je hem in de zomer ook buiten zetten. Je kunt dan heerlijk in dit bad in de zon liggen net of het een zwembad is. Vergeet hem alleen niet op te bergen als je hem niet gebruikt. 

Ze kunnen namelijk niet zo goed tegen de weersinvloeden van regen en wind. Het is zo gemaakt dat je hem makkelijk kunt plaatsen waar je maar wil. Hierdoor kun je ook een stuk efficiënter met je ruimte omgaan. Bovendien neem je hem ook gemakkelijk mee op vakantie of als je gaat verhuizen. De meeste modellen worden geleverd met een afvoerslang en dopje, waardoor je dit niet apart hoeft te kopen. Dit is echt iets wat je nodig hebt om het water vast te houden, maar ook weer kwijt te kunnen.

Hoe kun je hem plaatsen?

Bij 5top krijgen wij vaak de vraag hoe je zo’n bath bucket moet plaatsen. In de meeste gevallen is dat vrij eenvoudig. Het enige wat je nodig hebt is een plek waar je het water erin en eruit kunt laten. Daarnaast moet de afvoerslang daar groot genoeg voor zijn. Als hij te kort is kun je bij de bouwmarkt een nieuwe halen met de gewenste lengte. Tijdens het plaatsen raden we wel aan om handdoeken neer te leggen. Het kan namelijk altijd een keer gebeuren dat je hem net niet strak genoeg bevestigd hebt en dan loopt al het water over de vloer.