Motograndprix
Image default
Beauty en verzorging

Geen producten getest op dieren

De beste schoonheidsspecialiste uit Heesch is opgevallen dat veel salons nog steeds producten gebruiken die op dieren zijn getest. Wij vinden dat dit niet langer kan, daarom zijn alle producten die wij op de klanten gebruiken dierproefvrij. Wij willen namelijk niet dat de dieren onnodig pijn worden gedaan. Het is een verschrikkelijke wereld waarin dieren worden gemarteld, alleen maar voor ons eigen gebruik. Wij vragen ons dan af: als er zulke slechte dingen in producten worden gestopt dat het op dieren getest moet worden, waarom willen wij dat als mens gebruiken? Wij werken dus uitsluitend met natuurlijke producten vanuit liefde voor de dieren.

Allergieën zijn geen probleem

Wij zien steeds vaker dat er mensen met allergieën bij ons in de salon komen. Het is belangrijk dat als u weet dat u allergieën heeft, dat u dat op voorhand aangeeft. Op die manier kan de schoonheidsspecialiste in Heesch er rekening mee houden en bepaalde producten achterwege laten. Wij willen alleen maar het beste voor onze klanten en daarom proberen we elke dag onszelf en de salon te verbeteren. Wij hebben gekozen voor een frisse look in onze salon met veel witte kleuren. Onze accenten liggen op een groene kleur samen met een beetje zwart. We gaan graag met trends mee.

Samen of alleen?

Je ben bij de schoonheidsspecialiste in Heesch ook van harte welkom met een vriendin of je moeder. Zo kan je er een lekker gezellig uitje van maken en in alle rust even bijpraten. Als je alleen komt kan je kiezen of je in stilte wil liggen, met de specialiste wil praten of dat we een muziekje voor je op doen. Er is hierin natuurlijk geen foute keuze, we willen het je alleen zo comfortabel mogelijk maken. Wij sprayen voor je aankomst met onze lavendelmist, dus het ruikt hier altijd heerlijk. De geur werkt daarnaast ook nog eens ontspannend. Wij krijgen vaak de vraag of we de mist ook verkopen en het antwoord is ja!