Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Gezellige vakantie met motorreizen groepsreizen

De liefde voor motoren is vaak ouder dan het motorrijbewijs. De meeste motormuizen gaan op weg in groepen, met vrienden, familie of partners. Echter is een vakantie plannen met een groep niet altijd het makkelijkste. Omdat alleen op de motor toch iets minder is, zijn er ook motorreizen groepsreizen in de zomer. Zo leert u nieuwe mensen kennen en bent u toch onderdeel van een motorgroepje. Misschien vindt u wel nieuwe motorvrienden voor vele ritten na uw vakantie. Ook is het mogelijk dat u zich opgeeft voor lange motorreizen groepsreizen met anderen, zodat uw groep alleen iets wordt uitgebreid, of als u al voldoende mensen heeft kunt u op zoek naar motorreizen groepsreizen die de route of slaapplekken voor u uitzoeken. Dan brengt u de mensen en de gezelligheid zelf mee.

Binnenland of buitenland?

Er zijn ontzettend veel soorten motorreizen groepsreizen, van alleen geregelde slaapplaatsen tot compleet uitgestippelde routes inclusief mogelijke cafés en eetgelegenheden. Deze reizen kunnen naar uw voorkeur beginnen en eindigen op iedere plek. Veel wordt er aangeboden in Europa en het Verenigd Koninkrijk. Mogelijkheden in de Verenigde Staten zijn er ook, maar minder vanuit Nederland. Ook kunt u kiezen voor een reis met alleen Nederlanders of een reis met gemixte nationaliteiten.

Slaapplekken

Na een lange dag op de motor kijkt u natuurlijk uit naar een heerlijk bed. U kunt zelf aangeven of u graag tot rust komt in een tent, dicht bij de natuur, of dat u helemaal wilt relaxen in een hotel dat van alle gemakken voorzien is. Ook kunt u in verband met de groep aangeven hoeveel u samen met hen wilt doen. Gezellig samen eten, of een rustig momentje nadat je al de hele dag samen bent geweest: het is allemaal aan u. Al met al  kunt u uw motorreizen groepsreizen helemaal invullen zoals u zelf wilt. De mensen, de grootte van de groep, de locaties, de luxe en de zorgen, alles naar uw wens. Dit komt deels omdat de meeste motorreizen groepsreizen worden samengesteld door motorliefhebbers!