Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijlessen volgen in Rotterdam

Motorrijles bij Rijschool Rotterdam

 Vraag jij je af waar je het beste motorrijbewijs kunt behalen? Neem dan een kijkje bij Motorrijles Rotterdam. De voordelen zijn aanzienlijk meer dan de meeste rijscholen. Je wordt opgeleid door professionele rijinstructeurs. Ze leiden ook hun eigen rijinstructeurs op, dus kan je ook verwachte dat ze hun eigen rijinstructeurs opleiden en ervoor zorgen dat de rijinstructeurs de beste rijinstructeurs zijn.

 

Examengerichte rijlessen

 Je komt er in aanmerking voor examengerichte rijlessen. Dit houd in dat de rijlessen zijn gebaseerd op het CBR praktijkexamen. Hierdoor is het slagen voor je motorrijbewijs vrijwel moeiteloos. Je kunt er de hele dag  onbeperkt examenvragen oefenen. Deze zijn volgens de richtlijnen van het CBR. 

 

Motorrijlessen in je eigen tempo

 

Je kunt je eigen tempo bepalen om te slagen. Je hoeft niet meer of minder lessen te volgen om te slagen dan je nodig hebt of nodig vindt te hebben. Rijschool Rotterdam heeft een eigen AVB terrein (een veilig oefenterrein voor voertuigbeheersing). Tijdens de lessen van 100 minuten krijg je een optimale begeleiding. Er zijn geen lange wachttijden. Na het aanmelden kun je al binnen enkele dagen het examen tegemoet. Je kunt  een gratis proefles nemen om kennis te maken met je professionele rijinstructeur en de werkwijze van de rijschool. Ook bieden ze garantiepakketten aan. Mocht je zakken voor je rijexamen? Dan wordt het herexamen vergoed door Motorrijschool Rotterdam. 

 

Rijschool Rotterdam is de allround rijschool in Zuid-Holland. Rijschool Rotterdam staat bekend om de goedkope, maar kwalitatieve rijlessen. Het is mogelijk om de lespakket te betalen in termijnen. De rijschool biedt ook 100% slagingsgarantie aan. Het is een rijschool met een hoog slagingspercentage en een bekend gezicht bij het CBR. In de lespakketten zit ook een theorie-examen, theorie opleiding , AVB examen en AVD examen inbegrepen. 

 

Flexibele motorrijschool

 Je kunt rijlessen volgen in de avonden en in het weekend. Het is mogelijk om meerdere rijlessen te volgen per week. je kunt er terecht met al je vragen. Ze doen er niet moeilijk over en doen hun best om je zo goed mogelijk te helpen. Er zijn geen wachttijden en je kunt dus morgen direct beginnen met een gratis proefles!