Motograndprix
Image default
Auto's en Motoren

Wat is een 2 koloms hefbrug en hoe werkt het?

De 2-koloms hefbrug is een type autolift dat bestaat uit twee kolommen die worden overbrugd door een bordes.

Het wordt gebruikt om auto’s, vrachtwagens of andere voertuigen omhoog en omlaag te brengen. De kolom aan de linkerkant wordt de “hefkolom” genoemd, terwijl de kolom aan de rechterkant de “hefkolom” wordt genoemd.

De 2-koloms hefbrug heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere typen autoliften. Door zijn ontwerp kan hij meer gewicht aan dan andere en door zijn compacte formaat kan hij in krappe ruimtes worden gebruikt.

 

Wat is een 2-koloms hefbrug

Een 2-koloms hefbrug is een type autolift dat bij een garage wordt geplaatst. Het kan worden gebruikt voor zowel onderhoud als voor het heffen van auto’s naar het werkgebied.

Een 2-koloms autolift is een uitstekende uitrusting voor elke autogarage. Het kan gemakkelijk worden gebruikt om tegelijkertijd onderhoud en hijswerkzaamheden uit te voeren.

Een 2-koloms hefbrug heeft twee kolommen aan weerszijden van de kooi en beweegt verticaal om de kooi naar het werkgebied te brengen. Dit type hefbrug wordt veel toegepast in garages omdat het veel meer ruimte biedt dan een enkelkoloms hefbrug die alleen horizontaal beweegt.

 

Geschiedenis van de 2 Posten Hefbrug

De 2 Kolom Hefbrug is een type stalen hefbrug. Het werd uitgevonden in de late 19e eeuw en wordt nog steeds gebruikt.

De 2 Koloms Hefbrug is een type stalen hefbrug. Het werd uitgevonden in de late 19e eeuw en wordt nog steeds gebruikt. Het eerste gebruik van dit type brug was in 1894 toen de eerste brug met twee kolommen werd gebouwd in Pittsburgh.

De 2-koloms hefbrug heeft twee kolommen die met de grond verbonden zijn en vervolgens verbonden zijn door een brug die in de lucht hangt. De brug kan met touwen omhoog of omlaag worden gebracht, zodat boten eronderdoor kunnen of auto’s kunnen oversteken.

 

https://wolftools.nl/product-categorie/hefbruggen/2-kolomshefbruggen/