Motograndprix
Image default
Vakantie

Een heerlijke motorvakantie in Corsica

Hou jij ook zo van reizen en mooie landschappen en ben jij vaak te vinden op je motor? Dan is een motorvakantie in Corsica zeker iets voor jou en ook ten zeerste aan te raden om een keer te doen in je leven. Corsica is misschien niet het land waar je direct aan denkt om een motorvakantie te gaan doen, maar het is een zeer mooi and en zeker de moeite waard om hier met je motor doorheen te gaan toeren en te genieten van al het moois dat dit land je te bieden heeft, want dat heeft het! Ga jij ook de uitdaging aan en pak jij je motor en rijd jij naar het prachtige land? 

Stranden en uitzicht

Een motorvakantie in Corsica is een niet te missen onderdeel van je leven. Het land staat bekend om de mooie stranden die er bijna overal wel te vinden zijn, maar daarnaast heeft het veel leuke dorpjes waar je eens kunt stoppen om een terrasje te pakken en een drankje te drinken in de zon die er bijna altijd schijnt. Daarnaast zijn de bergen onwijs mooi en bieden die je een fraai uitzicht waar je kunt genieten van de zonsopgang en de zonsondergang, maar ook gewoon overdag een mooie tocht kunt maken, van het ene plaatsje naar het andere. Je verveelt je tijdens de motorvakantie in Corsica nooit, want je kijkt je ogen uit in de omgeving. 

Asfalt wegen

De motorvakantie in Corsica is perfect in dit land uit te voeren, omdat de wegen goed te bereiden zijn. Deze zijn bijna allemaal geasfalteerd, en dat is erg bijzonder. Vele landen hebben nog slechte wegen en dan is het lastig om een goede motor tocht te gaan maken. Je kunt dan niet genieten van alles om je heen omdat je bezig bent met het besturen van de motor. Maar in Corsica is dit een stuk beter waardoor je optimaal geniet van de motorvakantie in Corsica.