Motograndprix
Image default
Vakantie

Motorvakantie in Malaga; de vakantie van je leven

Malaga, een van de mooiste plekken van Spanje. Malaga is gelegen aan de Costa del Sol in het zuidelijkste deel van Spanje. Veel ouderen trekken er jaarlijks naar toe om te overwinteren en in de zomer zit het er vol van toeristen. Er is veel te doen in Malaga, zo kan je lekker aan het strand liggen, naar de markt, winkels bezoeken, tapas eten in lokale restaurants of genieten van de mooie omgeving die Malaga met motorvakantie te bieden heeft. 

Motorrijden in de zon

Een motorvakantie in Malaga is perfect voor mensen die al ervaring hebben met motorrijden en het leuk vinden om mooie plekken te ontdekken. Op de motor heb je enorm veel vrijheid en kan je ook nog eens genieten van het lekkere weer. Per jaar schijnt maar liefst 300 dagen de zon, dus dat is ideaal wanneer je met een motor door de omgeving scheurt. Een motorvakantie in Malaga is helemaal leuk, omdat er in Malaga heel veel verschillende dingen te zien zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een theater bezoeken die vroeger door de Romeinen werd gebruikt, maar op je motor kun je ook kastelen en kathedralen zien. Als je motorvakantie begint in Malaga, kan je helemaal doorrijden naar Portugal. Zo pak je de gehele Spaanse Costa del Sol mee en geniet je van de prachtige landschappen, stranden en al het moois wat Spanje te bieden heeft. 

Dynamische routes

Voor de ervaren motorrijders, zijn er ook wegen te vinden met ingewikkelde bochten. Dit geeft de motorvakantie in Malaga ook nog eens een extra dynamiek. Zo kun je rustig motorrijden in Malaga afwisselen met scheuren door de bochten en mooie uitzichten bekijken wanneer je tijdens je motorvakantie in Malaga door de bergen rijdt. Na een lange dag rijden op je motor, kom je lekker tot rust met een sangria en een paar Spaanse tapas, die op elke hoek van de straat wel te vinden zijn.