Motograndprix
Image default
Bedrijven

5 projecten van ingenieursbureau Maters en De Koning

Maters en De Koning is een ingenieursbureau die zich vooral bezighoud met het adviseren en ontwerpen van constructies, bouwprojecten of dingen die te maken hebben met het onderhouden, renoveren, bouwen of verbouwen van weg en water wegen. Zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een nieuwe weg, het renoveren van een waterkade of het opniew ontwerpen van een brug. Maters en De koning heeft al vele jaren ervaring en je kunt op de de website veel projecten vinden waar zij deel van uit hebben gemaakt. Hieronder vertel ik over 5 projecten welke diensten en waar ingenieursbureau Maters en De Koning deel aan heeft genomen. 

Watermolen Roosendaal

Gemeente Roosendaal heeft Maters en De Koning de oprdacht gegeven om de verzorging van de berekeningen de tekeningen te maken voor de nieuwe watermolen. Ook hebbben zij de aanbestedings documente geleverd en toezicht gehouden bij het uitvoeren.

Vervangen kademuur Brielle

De gemeente Brielle heeft de opdracht gegeven om de kademuur te vervangen. De kademuur was geconstateerd met verschillende verzakkingen. De kademuur moest met een houten constructie vervangen worden. Hierin hebben zij geadviseerd, het ontwerp gemaakt, het ontwerp uit laten voeren en een werkomschrijving gemaakt. 

Nieuwe LTS

In het oude Ambachtschool zijn nieuwe appartementen gebouwd. De oude Ambachtschool die aan de reeweg Oost lag moest gerenoveerd en verbouwd worden. Maters en De Koning heeft voor de ontwikkelaar de constructieve uitwerkinge van de aanpassingen en uitbreidingen van het orginele pand in acht genomen. Hier werden constructieve berekeningen en tekeningen gemaakt. 

Oostkeetshaven Zwijndrecht

Gemeente Zwijndrecht heeft Maters en De Koning de oprdacht gegeven om de haven veilig en op korte termijn te kunnen baggeren met als doel de haven een kleine pleziervaart te maken. Zij hebben een advies gedaan op het gebied van constructieve toetsing en aanbestedingen.

Remmingwerk westsluis Terneuzen

N. Kraaijenveld constructieve waterbouw heeft Maters en De Koning de opdracht gegeven een alternatief ontwerp te maken voor het vervangen van drie zware remmingwerken voor de westsluis in Terneuzen.