Motograndprix
Image default
Bedrijven

Je kan alles vertellen

Als je naar de fijne mediator in Rolde gaat, hoef je nooit bang te zijn dat je verhaal niet veilig is. Er wordt namelijk gewerkt met een geheimhoudingsplicht. Dit houdt in dat de mediator jouw verhaal nooit zonder jouw toestemming met een ander mag delen. Als hierom wordt gevraagd door bijvoorbeeld familie of vrienden van jou zijn ze dus verplicht om stil te blijven. Op die manier kan je ongestoord je verhaal delen zonder dat je in de angst leeft dat iemand die jij kent er achter komt. Alleen wanneer er een situatie is waarbij jij in gevaar bent, zijn ze verplicht om actie te ondernemen.

In veel situaties

Het is dus goed om te onthouden dat de mediator in Rolde altijd in het belang van jou en de andere partij denkt. Een mediator wordt niet alleen ingezet bij ruzies binnen bedrijven, maar ook bij scheidingen die niet soepel verlopen. Als je uit elkaar gaat, gaat dat helaas niet altijd zonder elkaar het leven zuur te maken. Niet iedereen kan het opbrengen om gewoon met elkaar te blijven communiceren. Vaak is er wel iemand die baalt van de scheiding of de ander nu niks meer gunt. Het verdelen van de spullen kan bijvoorbeeld al voor grote ruzies zorgen.

Denk aan je kind

In zo’n geval is het zeker aan te raden om de mediator in Rolde er bij te betrekken. Zo kunnen dingen worden opgelost. Helemaal als er kinderen in betrokken zijn is het eigenlijk je plicht om een scheiding zo veilig mogelijk te laten verlopen. Het is nooit de schuld van een kind, dus mag je dit ook niet naar je kind uiten. Belangrijk is om beide in het belang van je kind te denken, dat is immers iets wat jullie tot de dood verbindt. Er zullen dus duidelijke afspraken gemaakt moeten worden omtrent de opvoeding en het verdelen van de tijd.