Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

De beste taxi van Wassenaar

 

Anno 2018 is de taxi niet meer het luxegoed wat het voorheen was. En dit in de meest positieve zin van het woord: u ervaart nog steeds dezelfde luxe, maar het neemt niet meer zo’n hap uit de portefeuille als het voorheen deed. Wilt u lekker een dagje weg, of heeft u simpelweg geen zin om morgen weer met die vervelende collega te carpoolen, dan kunt u een taxi van of naar Wassenaar inschakelen: Taxi Centrale Leiden.

Over Taxi Centrale Leiden

Taxi Centrale Leiden wil het nemen van een taxi toegankelijk maken voor iedereen, zo ook personen die van of naar Wassenaar vervoerd willen worden. Bij ons taxibedrijf profiteert u van 3 grote voordelen: voordelige tarieven, luxe taxi’s en representatieve taxichauffeurs.

Voordelige tarieven

De taxi is niet meer zo duur als het voorheen was. Zo wordt u voor slechts iets meer dan de prijs van het openbaar vervoer vervoert naar een locatie naar keuze. Taxi Centrale Leiden werkt daarbij zoveel mogelijk vanuit vaste tarieven, die vooraf grondig met u worden doorgenomen. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de prijs hoger uitvalt dan vooraf afgesproken.

Luxe taxi’s

Wanneer u van of naar Wassenaar gereden wilt worden, weet u zeker dat u in relatieve luxe wordt vervoerd. Onze taxi’s worden grondig gecheckt en voldoen aan alle randvoorwaarden om uw ritje tot een echt succes te maken. Denk hierbij aan nieuwe lederen bekleding, opgepoetste ramen en een motor die loopt als een zonnetje.

Representatieve taxichauffeurs

De taxi kan nog zo luxe zijn, maar het is de chauffeur die uw rit maakt of breekt. Gelukkig beschikt Taxi Centrale Leiden over representatieve chauffeurs, die de kneepjes van het vak wel kennen. Zij passen zich aan aan wat er gevraagd wordt. Zo zijn zij discreet, maar zijn zij ook in voor een praatje, indien dit gewenst is.

Wenst u meer te weten te komen over onze taxidiensten in en om Wassenaar? Bekijk onze website via bovenstaande link, of reserveer direct uw taxi!