Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Elektrische scooter

Tegenwoordig zie je al steeds vaker de elektrische fiets voorbijkomen, al is deze nu nog wel vaak in het gebruikt van de wat ouderen onder ons. Maar inmiddels wordt ook de elektrische scooter steeds populairder, dit is zeker aantrekkelijk voor de jongeren aangezien dat een stoerder beeld geeft.

Waarom de elektrische scooter?

Veel mensen rijden tegenwoordig nog steeds op een normale scooter, maar waarom eigenlijk? De elektrische scooter ziet er namelijk precies hetzelfde uit en zal je uiteindelijk ook zelfs minder kosten! De prijs van een gloednieuwe scooter op benzine of een elektrische scooter scheelt zo goed als niks, afhankelijk van het model. Daarnaast heeft de e-scooter, zo wordt deze ook wel genoemd, geen benzine nodig wat een heleboel kosten scheelt. Ook het onderhoud is vaak alleen de accu, afhankelijk van het type, rijgedrag etc. Hij is ook erg stil en heeft geen uitlaatgassen, wat bovenal natuurlijk goed is voor het milieu.

Vaak wordt er gedacht dat e-scooters niet snel zijn, en dat ze niet lang meekunnen per accu maar dat is wel anders tegenwoordig. De elektrische-scooter is namelijk net zo snel als een scooter met een blauw kenteken, wat betekent dat deze maximaal 25 km per uur kan. Alleen trekt de e-scooter veel sneller op. Gemiddeld kun je zo’n 70 tot 80 kilometer op een volle accu afleggen, wat meer dan prima is. En mocht het nodig zijn, is de accu uitwisselbaar en kun je op elke moment weer een nieuwe er in plaatsen.

Welke soorten zijn er verkrijgbaar?

Bij Polderscooter.nl worden er op dit moment 5 verschillende soorten elektrische scooters aangeboden. Er zijn zowel casual scooters, als scooters met een sportieve look. Elke van deze scooters kun je personaliseren in de kleur die jij wil, daarnaast kun je een onderhoudspakket aanschaffen waarbij je verzekerd bent van onderhoudsbeurten. Dit zijn scooters in verschillende prijsklasse tussen de 1800 en 2500 euro. Je kunt deze direct kopen, maar ook leasen voor een leuk bedrag per maand.

Mocht je geïnteresseerd zijn maar er nog niet zeker van zijn, dan kun bij polderscooter.nl je heel gemakkelijk een proefrit aanvragen. De showroom zit gevestigd in Dronten, daar helpen ze je graag verder!