Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Wees je bewust van verkeerssituaties met een achteruitrijcamera

Veilig op de weg rijden houdt meer in dan je alleen maar houden aan de verkeersregels. Niet voor niets moet jouw auto eens in de zoveel jaar gekeurd worden, zodat er gekeken kan worden of jouw auto nog wel optimaal en veilig op de weg rijdt. Voertuigveiligheid is om die reden enorm belangrijk voor het realiseren van verkeersveiligheid. Rijd jij daarom regelmatig in een vrachtwagen, ambulance of ander voertuig met grotere afmetingen dan een personenwagen? Wees dan verzekerd van een veilige rit voor zowel jij als bestuurder als jouw medeweggebruikers door het voertuig te voorzien van een achteruitrijcamera van de Achteruitrijcamerawinkel.

De Achteruitrijcamerawinkel is expert op het gebied van achteruitrijcamera’s en camerasystemen. Onze monteurs beschikken over de juiste, specialistische kennis om jouw nieuwe achteruitrijcamera in het voertuig optimaal te monteren. Zo word jij niet meer in jouw zicht beperkt en kun je rondom het gehele voertuig de situatie bekijken en inschatten. Een fietser die je normaal gesproken niet opgemerkt zou hebben in de vrachtwagen, kun je nu direct opmerken op de monitor van het camerasysteem. Deze kan als achteruitrijcamera set gekocht worden bij de Achteruitrijcamerawinkel. Ook voor ambulances biedt de achteruitrijcamera grote voordelen, gezien het feit dat ambulances geregeld door grote mensenmassa’s moeten manoeuvreren om op de locatie van het incident te kunnen komen. Een achteruitrijcamera is in zo’n geval essentieel om geen verdere gewonden te veroorzaken.

Vind jij veiligheid in het verkeer net zo belangrijk als ieder ander? Wees dan verzekerd van een veilige rit met een achteruitrijcamera van de Achteruitrijcamerawinkel. Onze monteurs weten precies hoe je een achteruitrijcamera monteren moet, waardoor jij nooit meer last zal ondervinden van beperkt zicht in de vrachtwagen, ambulance of tractor. Heb jij nog vragen over onze achteruitrijcamera’s en camerasystemen? Neem dan gerust contact op met de experts van de Achteruitrijcamerawinkel!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/