Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Koop nu uw kartonnen dozen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal vindt u een grote voorraad aan kartonnen dozen – de grootste voorraad aan kartonnen dozen in Nederland zelfs. U kunt namelijk uit meer dan 2500 formaten kiezen in onze dozenzoeker. Bij de dozenzoeker kunt u de gewenste lengte, breedte, hoogte en het aantal invoeren zodat wij u de beste match kunnen laten zien met uw ingevoerde gegevens. Als u vandaag uw bestelling plaatst, is er een zeer grote kans dat uw bestelling de volgende dag al wordt geleverd met ons eigen transport.

Welke producten vind ik bij de Dozenhal?

Bij de Dozenhal vindt u zoals eerder gezegd meer dan 2500 formaten dozen. Hierbij kunt u kiezen uit twee opties: nieuwe of gebruikte dozen. De nieuwe dozen zijn compleet nieuw gemaakt en dus nooit eerder gebruikt. Deze dozen zijn zeer kwalitatief en zijn gemaakt van stevig golfkarton. Ook kunt u kiezen uit eerder gebruikte dozen. Deze dozen zijn ook zeer kwalitatief omdat ze altijd eerst van te voren goed worden gescreend op eventuele beschadigingen. Ook vindt u bij ons diverse andere verpakkingsmaterialen voor bijvoorbeeld uw webshop maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Onze verpakkingsmaterialen zijn namelijk uitstekend als u bijvoorbeeld producten wilt versturen naar uw klanten. U vindt onder andere tape en dispensers, verzendverpakkingen, folies en zakken en overige verpakkingsmaterialen zoals enveloppen. De dozen waaruit u kunt kiezen zijn onder andere tabaksdozen, palletdozen of containerdozen maar ook vindt u bij ons octabins en kunt u ervoor kiezen om elke doos te laten bedrukken.

Dozen op maat laten maken

Bij de Dozenhal kunt u ook dozen op maat laten maken. Hierbij kunt u zelf de afmetingen doorgeven die u wenst te hebben voor uw kartonnen dozen. Naast de afmetingen kunt u er ook voor kiezen om de dozen te laten bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst. Dozen met een logo of slogan dienen vaak als visitekaartje voor uw bedrijf en is een makkelijke en goedkope manier om offline reclame te maken voor uw bedrijf. U kunt de dozen in full-colour of in zwart laten bedrukken of kunt u ervoor kiezen om handvatten toe te voegen voor de efficiëntie.