Motograndprix
Image default
Vakantie

Even weg naar de Ardennen

Wilt u binnenkort een (mid)week of weekendje op vakantie? Kijk eens bij de vakantiehuizen in de Ardennen! In de Ardennen vakantiehuis is het heerlijk verblijven. Tijdens een vakantie in de Ardennen bent u heerlijk dichtbij op vakantie, maar toch het idee dat u echt op vakantie bent. In Ardennen een vakantiehuis huren geeft u dat gevoel. Voor iedereen is er wel wat wils want met heuvels, grotten, riviertjes, de watervallen van Coo, Plopsaland, is de Ardennen ideaal voor het hele gezin!

Een geschikt vakantiehuis

In de Ardennen een vakantiehuis huren kan gemakkelijk bij ons. Wij zijn al jarenlang de beste aanbieder voor de regio Ardennen en vakantiehuizen. Wij hebben in ons portfolio luxe vakantiehuizen met een privé sauna, jacuzzi of zelfs een privé zwembad. Maar ook is het mogelijk een vakantiehuis in de Ardennen te huren en allerlei leuke activiteiten te doen. Zo zijn er grote familiehuizen maar zijn er ook kleine chalets voor 2 tot 4 personen. Ook zijn er in de Ardennen vakantiehuizen te vinden die geschikt zijn voor grote vriendengroepen. Deze  huizen hebben allemaal slaapkamers met eigen badkamers, een grote horeca keuken en diverse eet- en zithoeken. Deze groepshuizen liggen verspreid in de Ardennen en zijn erg leuk voor een weekendje weg. Daarnaast zijn in de Ardennen de vakantiehuizen voorzien van alle luxe, zo zijn de bedden opgemaakt, is er genoeg servies en zijn er buiten speeltoestellen of een biljarttafel.

 

Op de motor

Houdt u van avontuur? Dan is een motorreis door de Ardennen ook een aanrader. Met de motor scheuren door de prachtige natuur, bergpassen en kleine dorpjes, de Ardennen is een ideale regio voor een vakantie op de motor. Voor uw motorvakantie hebben we in de Ardennen ook vakantiehuizen te huur. Deze liggen bijvoorbeeld dichtbij een weg of dichtbij een prachtig uitkijkpunt. Ze variëren van luxe tot eenvoud, aan u de keus wat u prettig vindt tijdens uw vakantie. Ook in de Ardennen een vakantiehuis huren tijdens uw motorvakantie? Kijk op onze website voor beschikbaarheid en actuele prijzen.