Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Goedkope scooter kopen

Als je niet zoveel kilometers maakt is een dure scooter kopen jou misschien niet het geld waard. Voor mensen die een scooter willen kopen om naast de auto of het openbaar vervoer te gebruiken is een goedkope scooter wellicht een betere oplossing. Gelukkig is er volop keuze voor goedkope scooters, kijk zelf maar!

 

Tweedehands goedkope scooter kopen

Met een tweedehands scooter kun je voor weinig geld gaan rijden. Tenminste, als de scooter in goede staat verkeert. Als dit niet het geval is betaal je veel aan onderhoud, onderdelen en reparatiekosten. Dan ben je met een goedkope scooter nog duur uit. Als je via een echte dealer een tweedehands scooter met garantie koopt weet je meestal wel waar je aan toe bent. Let altijd extra goed op met een tweedehands goedkope scooter kopen!

 

Retro goedkope scooter kopen

Een retro scooter lijkt veel op de bekende scooters maar dan veel goedkoper. In plaats van staal wordt de kap van kunststof gemaakt, de onderdelen zijn van iets mindere kwaliteit en de productie vindt plaats in China. Daarmee is niet gezegd dat goedkope scooters slecht zijn. Er zitten echt pareltjes tussen die er leuk uitzien en heerlijk rijden. Als een budget scooter vaak buiten staat is een regenhoes wel aan te bevelen. De kleine onderdelen zoals lampen en schroeven zijn meer roestgevoelig. Ook voor een goedkope retro scooter kopen geldt dat je het beste kunt kiezen voor een betrouwbare dealer, niet elke budget scooter is gelijkwaardig.

 

Online goedkope scooter kopen

Als je wel wilt kiezen voor wat meer kwaliteit en luxe hoef je nog steeds niet de hoofdprijs te betalen. Shop online en spaar geld uit! Uiteraard bestel je alleen bij een echte dealer die de bekende betalingsmogelijkheden biedt. Of kies voor een scooter leasen. Dan is een goedkope scooter kopen niet nodig, je spreidt de kosten gewoon over een langere periode. Zelfs een echte merkscooter als Piaggio heeft leuke budget scooters, en toch kwaliteit. Piaggio is de eigenaar van het merk Vespa, die weten wel hoe je een scooter bouwt. Zo koop je een merkscooter zonder al te diep in de buidel te tasten!