Motograndprix
Image default
Bedrijven

Hulp bij elke ontslagsituatie met een arbeidsrecht advocaat

Goede arbeidsrecht Utrecht kan je helpen bij elke ontslagsituatie. Wij begrijpen dat zo’n situatie namelijk nooit prettig is in jouw loopbaan. Toch kan het iedereen overkomen. Een werkgever kan eenvoudig een streep zetten door jullie arbeidsovereenkomst. Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. Het gevolg is dan vaak groot. Deze onzekerheid zorgt voor stress en dwingt tot handelen. Echter is het soms lastig om te bepalen wat je volgende stappen moeten zijn. Arbeidsrecht Utrecht kan je helpen te kijken waar je recht op hebt. Een ontslag- ov transitievergoeding kan jou helpen de periode tussen twee banen te overbruggen.

Op wat voor hulp kan je rekenen bij een ontslagsituatie?

De ontslagjuristen van Arbeidsrecht Utrecht staan je bij in deze onzekere tijden. Met behulp van onze ervaring en kennis is ons doel de beste vergoeding voor jou te regelen. Daarbij houden wij jou volledig uit de wind. In overleg met jou onderhouden wij het contact met de advocaten, adviseurs en werkgevers. Zo word jij ontzorgd. Op deze manier kan jij je focussen op andere zaken en het je de rust om je hierop voor te bereiden. Met een vrijblijvend gesprek met een van onze ontslagjuristen zijn wij snel op de hoogte van jouw situatie. Tijdens dit gesprek nemen wij direct de vaststellingsovereenkomst door. Zo weten wij wat de mogelijkheden zijn.

Wat kunnen wij voor jou als werknemer betekenen?

Als werknemer zijn de kosten van Arbeidsrecht Utrecht gratis. Deze worden namelijk gedekt door de potjes die jouw werkgever heeft. Echter is dit niet altijd het geval. Dit is afhankelijk van de vaststellingsovereenkomst die wij van tevoren doornemen. Zo weten we waar we aan beginnen en waar jij aan toe bent. Meestal lopen deze kosten niet op, de bijdrage is vaak maar klein. Vervolgens gaan we aan de slag met jouw rechten. Zo hebben bepaalde gevallen recht op een ontslagvergoeding. Andere aspecten worden ook in acht genomen. Denk hierbij aan faillissement of schuldsanering.