Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Kreidler brommer onderdelen

Als je van klassieke brommers houdt ken je ongetwijfeld het merk Kreidler. Deze Duitse fabrikant van brommers bestaat al sinds 1888 en begon met de productie van telegraafdraad, elektrische kabels en halffabricaten. Het zou tot 1950 duren voor Kreidler de eerste brommer op de markt bracht. Nu is er nog steeds veel vraag naar Kreidler onderdelen, want als je in het bezit bent van een echte Kreidler wil je die uiteraard in perfecte staat houden!

 

Kreidler brommers

Sinds 1950 zijn er meerdere modellen Kreidlers op de markt gekomen waaronder de beroemde Florett bromfiets. Toen in 1980 de Duitse wet werd aangepast viel de markt voor deze 50cc bromfietsen weg en in 1983 moest Kreidler de fabriek sluiten. John Bos, een fan van dit beroemde merk besloot opnieuw originele Kreidler onderdelen te gaan produceren en heeft sindsdien de productie van nieuwe Kreidler brommers opgestart in Portugal. De nieuwe Kreidler onderdelen worden gemaakt met de originele mallen van de Kreidler fabriek.

 

Kreidler onderdelen

Je kunt jouw klassieke of moderne Kreidler brommer perfect onderhouden dankzij de overvloed aan Kreidler onderdelen. Je kunt werkelijk alle Kreidler onderdelen bestellen, van een grote uitlaat naar de naald van de kilometerteller. Een aantal Kreidler onderdelen zijn ook te gebruiken voor een Zűndapp scooter. Wat zijn Kreidler onderdelen die jouw brommer weer in nieuwstaat kunnen brengen?

 

Bijvoorbeeld deze:

 

Een buddyseat van het model 1965 / 1966 in de oorspronkelijke kleuren. De buddyseat is een Kreidler onderdeel die na verloop van tijd waarschijnlijk vervangen moet worden. De bekleding gaat scheuren, de vulling gaat doorzakken. Met een nieuwe buddyseat zit je heerlijk, en jouw bromfiets ziet er meteen weer prachtig uit.

 

Die mooie ronde spiegels van Kreidler mogen ook niet ontbreken. Over breken gesproken, dit zijn typische Kreidler onderdelen die regelmatig stuk gaan. Tijdens een vervelende valpartij, of gewoon tegen de muur van het gangetje als je de bromfiets wilt parkeren. Jammer, maar ook Kreidler spiegels zijn nieuw te bestellen, met fonkelend en krasvrij chroom.

 

Of je nu van plan bent jouw Kreidler brommer van buiten weer mooi te maken, of als je de hele motor uit elkaar gaat halen, de kans is heel klein dat er een onderdeel ontbreekt in de webwinkel, kijk snel en maak jouw keuze