Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Leuke manier om foto’s te printen

De technologie staat niet stil, ook niet op het gebied van printen. Tegenwoordig heb je verschillende bijzondere manieren om jouw mooie foto’s uit te printen. Ik blik terug op een aantal leuke manieren die je zeker moet weten. De kabel printer is hierbij verleden tijd.

De eerste is Prynt. Dit is een case die je om jouw mobiele telefoon kunt doen. Het dient niet als bescherming voor jouw mobiele telefoon maar het dient als printer. Een mobiele printer zodat je altijd en overal iets uit kunt printen .Je kunt hem gebruiken voor Android en Apple toestellen. Binnen dertig seconden kun je vanaf jouw mobieltje een print maken. In de printer zit een eigen accu zodat het geen batterij van jouw mobieltje kost. Zo kun je meerdere foto’s achter elkaar printen zonder dat de mobiele telefoon leeg gaat. Na dertig foto’s moet je hem weer opnieuw opladen. In de case kun je tien papiertjes doen waar je een foto op kunt printen. Het product is nog vrij nieuw en heeft ook een augmented reality optie waardoor je een extra laag over de realiteit kunt brengen. Het bedrijf van Prynt is nog vrij nieuw dus of ze de cases nog op voorraad hebben is maar de vraag. De case zal rond de 80 dollar kosten. Een leuk dingetje dus!

Geen hot foil printer of 3D printer? Je kunt nu ook 3D foto’s uit laten printen. Het bedrijf Pirate3D is daar mee begonnen. Met de foto’s kunnen slechtzienden beleven wat er op de foto gebeurt. Er zitten heel veel details op de foto’s. Liever een foto vanaf jouw scherm laten printen? Dat kan! Met Snapjet kun je jouw mobiele telefoon op een apparaat leggen en hij scant dan de foto. Hij kan hem dan direct uitprinten op hoge kwaliteit. Hij is nog te bestellen voor rond de 100 dollar. Leuke programma’s dus!

http://www.kba-metronic.com/nl/