Philips WhiteVision H7

Breng Philips WhiteVision H7 aan in je auto en je ontdekt wat echt wit licht is. De WhiteVision brengt liefst zestig procent witter licht en een intense witte xenon look. Belangrijk is dat witter licht bestuurders extra alertheid geeft. Daardoor begeef jij je ook nog eens een stuk veiliger in het verkeer.

Voor koplampen en mistlicht

Philips WhiteVision H7 leent zich uitstekend als koplamp en als mistlicht. De kenmerkende witte xenon look bied je maximaal 4200 Kelvin en geldt als dé upgrade van halogeenkoplampen. Bovendien weet jij je met WhiteVision H7 van Philips verzekerd van een zeer stijlvolle look. Uiteraard heeft de verlichting het ECE-certificaat. Overigens is WhiteVision de witste wettelijk toegestane halogeen lamp van Philips.

Ervaar ook in het donker comfort en veiligheid

Door WhiteVision H7 van Philips te gebruiken heb je gewoon zestig procent meer zicht door de maximale helderheid, waardoor je de ultieme rijervaring beleeft. Zestig procent meer licht staat voor maximale veiligheid. Redenen voldoende dus om ook voor deze verlichting te kiezen. Bewezen is verder dat witter licht elke chauffeur alerter maakt. Rijden in het donker is niet iets waar heel veel mensen op zitten te wachten. Die voelen zich vaak onbehaaglijk. Dat is echter niet nodig als je Philips WhiteVision H7 gebruikt. Ook in het donker ervaar je zo comfort en voel jij je veilig. Je koopt de verlichting van Philips in sets van twee of als enkele lamp.

Philips is er voor de consument en de professional

Philips biedt verlichting voor zowel de consument als de professional. Het merk wil het welzijn en comfort in en om het huis verbeteren en doet dat met zeer zuinige verlichtingsinnovaties. Professionals besparen energie en verhogen daarnaast de beleving, terwijl Philips ook de efficiency, veiligheid en gezondheid een boost geven. Philips is de afgelopen decennia simpelweg onmisbaar gebleken voor elke organisatie, winkel en stad.