Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Piaggio Zip kappenset

Piaggio behoort tot de grootste scooter fabrikanten in de wereld. Ook Vespa is een merk van Piaggio, evenals Gilera, Puch en Aprilia. Er worden ook scooters gemaakt onder de Piaggio naam, mooie scooters voor een heel redelijke prijs. Onderhoud van deze scooter is eenvoudig met alle onderdelen die je kunt bestellen zoals de Piaggio Zip kappenset.

 

Piaggio Zip

De Zip is zoals de naam al aangeeft een snelle stadsscooter die goed wendbaar is en ook geschikt is voor kleinere berijders. Door de tien inch wielen ligt de scooter laag aan de grond, en de constructie is licht en comfortabel. Het mooie Piaggio Zip kappenset maakt deze scooter helemaal af. En als deze kappen zijn versleten kun je gewoon een nieuw set aanschaffen.

 

Piaggio Zip kappenset

De luxere Vespa wordt gemaakt uit staal. Dat is een zwaardere en duurdere scooter. Een Piaggio Zip kappenset wordt gemaakt van kunststof. Dat is niet alleen lichter van gewicht maar ook nog eens een stuk goedkoper. Er zijn verschillende sets beschikbaar, let goed op welk kappenset past bij jouw model Zip:

 

Piaggio Zip kappenset met 5 delen

In dit set krijg je de kappen van de voorzijde inclusief spiegels, zij zijpanelen en de kap op de voorvork. Dit kappenset is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen.

 

Piaggio Zip kappenset met 9 delen

Dit volledige set heeft alle vervangende kappen voor de Piaggio Zip scooter van Zips tussen 2000 en 2006. Het betreft een origineel Piaggio set.

 

Piaggio Zip kappenset met 7 delen

Het Zip 2000 DMP set met zeven losse delen is ook verkrijgbaar in een Malossi kleurstelling voor een heel opvallende scooter.

 

Controleer bij de aanschaf van een set of deze geschikt is voor jouw type Piaggio Zip. Als je niet zeker bent neem dan even contact op met de helpdesk voor meer informatie. Zoek de handleiding op en controleer goed het bouwjaar en type. De meeste beschikbare kleuren kun je op de website terugvinden. Als jouw favoriete kleur er niet bijstaat kun je ook contact opnemen, dan weet je of dat Piaggio Zip kappenset eventueel leverbaar is.

 

Breng jouw Zip weer in topconditie met de Piaggio Zip kappenset.