Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Vespa kopen

Een Vespa kopen is meer dan een scooter bestellen en afrekenen. Vespa is een beroemd merk met een rijke historie. Het iconische Vespa design is nog steeds zichtbaar in de huidige lijn scooters en alleen de beste technologie en onderdelen zijn goed genoeg voor de huidige Vespa Primavera en de Vespa Sprint. Als je al een Vespa hebt, bijvoorbeeld de LX of S modellen kun je die nog jaren onderhouden dankzij een enorm assortiment aan Vespa onderdelen.

 

Welke Vespa kopen?

De Vespa LX is onlangs vervangen door de Vespa Primavera. Dit model is 45 jaar uit productie geweest en nu weer terug in de huidige line-up. Een retro scooter met hypermoderne technologie. De Vespa S is opgevolgd door de Vespa Sprint, een wendbaar en sportief model. Beide scooters hebben de technologie van de legendarische Vespa 946 onder de kap, met gevlochten remkabels voor meer remkracht en een elektronische kilometerteller in plaats van een mechanische teller.

 

De Primavera is naast de normale uitvoeringen ook verkrijgbaar in een exclusief Drip-Dip uitvoering. Dat is een niet-permanente lak waarmee je de scooter een nieuwe reeks opvallende kleuren kunt geven. Alle Vespa modellen zijn zowel in een 25 km/u versie als een 45 km/u versie te verkrijgen.

 

Waarom een Vespa kopen?

Sinds 1946 zijn de Vespa scooters op de markt. Ze waren direct populair, eerst bij de dames en later ook steeds vaker bij de heren. Vrouwen vonden de doorstap erg praktisch, dat was in die tijd heel bijzonder. De opvallende vormgeving komt ook terug in de naam; Vespa is het Italiaanse woord voor wesp, de vorm van deze scooters doet wel iets denken aan de vorm van dit insect.

 

Vespa wordt gemaakt door Piaggio en ze bezuinigen nooit op kwaliteit. De overkapping wordt uit één geheel gemaakt van staal. Daarmee is de Vespa een duurzame scooter met een lange levensduur. Door in de nieuwe types gebruik te maken van de technologie die we kennen uit de Vespa 946 is het rijcomfort nog beter dan voorheen. Je kunt best stellen dat Vespa scooters de absolute top in hun klasse zijn!

 

In de webshop kunt je een Vespa kopen tegen scherpe prijzen en met veel mogelijkheden om de scooter te personaliseren. Ga snel kijken!