Motograndprix
Image default
Recreation / Motorcycles

Welke kettlebell kopen?

Wat ga jij kopen? Ik hoor je al denken, al die opties, al die verschillende materialen, die verschillende gewichten…. Geen probleem, het licht is daar, het komt allemaal goed. Een kettlebell kopen is nog nooit zo makkelijk geweest. De man van de kettlebell sportschool heeft de 10 beste kettlebells op een rijtje gezet zodat jij gemakkelijk kettlebells kan kopen.

Zo is er in de top 10 lijst kettlebells te zien van focus fitness, Hastings, doyourfitness, pivot en meer! De schrijver is heel bol.com afgestruind om de beste voor jou uit te zoeken. Door jarenlange ervaring met kettlebells beantwoord hij jou met de volgende vragen:

  • Met welk kettlebell gewicht begin ik?
  • Welk kettlebell gewicht moet ik kopen?
  • Wat is de beste kettlebell?

Zo heb je binnen 10 minuten de juiste kettlebell gekocht die bij jou past. Het is belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Het is jou portemonnee en ook uiteindelijk je gezondheid wat je wilt gaan verbeteren.

Om je nog meer op weg te helpen heeft de kettlebell sportschool ook allerlei kettlebell schema’s, oefeningen, tips & tricks, voedingsadvies, handleidingen en allerlei blogs over beginnen met het trainen met kettlebells of algemeen fitness advies en kennis. Zo kun je volledig beginnen met het krijgen van een gezondere levensstijl op een leuke manier, namelijk met kettlebells.

Belangrijk met een kettlebell kopen is het materiaal dat van gietijzer, chrome, plastic, ijzer, staal kan zijn met een bijbehorende rubberen (neoprene) coating. Het handvat is moet voldoende grip bieden en ergonomisch zijn zodat het wel fijn aanvoelt als je kettlebell oefeningen uitvoert. Anders kan het nogal oncomfortabel zijn. Tenslotte is de prijs ook zeker niet iets wat over geslagen kan worden….

Als je begint met trainen met kettlebells wil ik je erop duiden dat een goede techniek essentieel is. Voor je gewrichten en het voorkomen van blessures. Kettlebells zijn tegelijk de meest blessure voorkomende als blessure opwekkende trainingsmethodes. Doe je het goed, dan gaat het ook goed en bouw je een stevig, robuust en sterk lichaam. De oefeningen zijn erg dynamisch wat enorm goed is voor al je gewrichten en spieren. Mits je het dus wel goed doet. Enfin, aan de slag met trainen.

Hiervoor moet je wel een kettlebell kopen om aan de slag te gaan. Dus: Kettlebell kopen doe je zo, via de kettlebell sportschool.

https://kettlebellsportschool.nl/beste-kettlebell-kopen-2018/